Anemi Januari 2019

Mycket nytt när Anemi öppnar igen

Nytt kök, ny matsal och en uppgraderad lounge i entréplan. Det är bara några nyheter som väntar SviPs medlemmar när hotell Anemi öppnar 1 april.

– Vi är stolta att kunna göra vårt fina hotell ännu bättre och hoppas och tror att alla våra gäster kommer att uppleva det nya Anemi mycket positivt, säger Evelyn Cleanthous, General Manager för hotellet.

Evelyns och hennes släkt driver framgångsrikt hotell Anemi helt som ett familjeföretag, utan utländska investerare, något hon stolt framhåller.

Vad är det då som händer på insidan av hotellet, vad kommer vi som gäster att uppleva som nytt?

– En hel del, berättar Evelyn Cleanthous. Utifrån är det mest synliga att vi bygger till en hel våning. Den nya fjärde våningen kommer att innehålla 23 nya rum, ja egentligen exklusiva studios. På samma våningsplan kommer det att byggas en fantastisk terrass med utsikt ända ner till hamnen.

De bland svenskarna så populära rummen med kök och möjlighet till självhushåll kommer att finnas kvar som tidigare. De rummen har redan många bokningar, inte minst bland svenska golfare som gärna tillbringar 3 – 8 veckor på hotellet.

– Flera gäster, som återkommer år efter år har blivit som nära vänner, säger Alina Tsar, Front Office Manager. Hotell Anemi är deras hem på Cypern och det blir roligt att kunna erbjuda en ännu bättre miljö, framför allt i de allmänna utrymmena på samma plan som receptionen.

Och det är särskilt den ansiktslyftningen som SviPs medlemmar kommer att märka.

– Vi bygger om matsalen med bland annat nya material på väggar och tak, som kommer att göra akustiken mycket bättre, säger Evelyn Cleanthous. Tidigare studsade ljudet på de glasytor som fanns, nu blir det nya ljudabsorberande material.

Köket kommer också att förbättras och byggas om och det kommer en ny meny med både gamla favoriter och helt nya maträtter.

Toaletter kommer att byggas på samma våningsplan som receptionen och en ny loungearea byggs, bekväma soffor med mindre bord som blir en fin samlingsplats för både hotellgäster och SviPs medlemmar.

Boulebanorna, som är öppna även under ombyggnadstiden, kommer att vara oförändrade till glädje för alla medlemmar som spelar.

– Sammantaget är vi i familjen mycket glada och stolta över alla förbättringar på hotell Anemi, avslutar Evelyn Cleanthous. Det ska bli så roligt att hälsa SviPs medlemmar tillbaka till ett nytt, uppgraderat hotell.

24 Jan 2019

Go back to top