Ambassadörsbesök tisdag 15 november kl 17.00 Hotell Anemi, Påminnelse!

 

Vi vill ha din anmälan senast den 12 november 2016 till svipafos.com eller [javascript protected email address] och eventuella frågor du vill ställa till ambassadören.

Välkomna att träffa vår nyllträdda ambassadör på Cypern Anna Olsson Vrang. Vi startar med att ambassadören presenterar sig och sitt kommande uppdrag. Till minglet efter mötet kommer en representant för kulturåret 2017 attnnärvara samt volontärer från våra medlemmar.

Till minglet serveras en fingerbuffé med vin, öl och vatten. Har du betalt medlemsavgiften 20 € för 2017 eller betalar på plats, rabatteras kvällen till 10 €. Övriga betalar 20 €.

Anemis hotellgäster kan betala sina 20 € direkt i baren efter registrering.

Alla uppmanas att komma i tid för registrering och sittning.

Välkomna

Maina, Annika, Kiki och Millan

 


(Lämna tom)

 

10 nov 2016

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery