Afternoon tea

Fredagen den 11 Januari var vi drygt 10 personer som samlades på Hotell Elysium för att avnjuta en alldeles underbar ”Afternoon Tea”

Vilket härligt initiativ.

Vi diskuterade starten av en bok-cirkel. Läs om det i ett eget meddelande.

Christel Carlborg presenterades som hjälp att sköta hemsidan, vilket behövs. Fler än en person behöver ha insyn i hur det fungerar och ha tillgång till alla lösenord.

I övrigt så bara njöt vi av det underbara torn av godsaker som serverades till vald dryck. Både goda scones med tillbehör och smarriga bakelser och kakor serverades. Underbart gott.

Hemsideansvariga Kerstin och Christel

14 jan 2019

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery