Peaceful Touch

PEACEFUL TOUCH arbetar med analyserande och behandlande Svensk Massage, Osteopati, Kinesiologi, Revolving och Reflexologi/Zonterapi. Varje behandling är unik, anpassad efter just dina behov och önskemål. Vi ger dig stretch- och tränings-tips.

Vi är diplomerade Massage- och Revolvingterapeuter från Axelssons i Stockholm och tredjepartscertifierade. Vi finns i Anarita.

PEACEFUL TOUCH ERBJUDER SVIPAFOS MEDLEMMAR 20% RABATT UNDER 2015

Petra Ekstrand-Steinle 99259757, email: Petra.Steinle@gmail.com

Johan Ekstrand 99963866, email: Johan.Ekstra@gmail.com

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

 

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2019 20% rabatt på sina behandlingar

Tsangarides Winery