Matlagning

Anemi Hotells chefskock, Tassos Christodoulou, har lovat att ge oss tips, idéer och praktiska kunskaper i cypriotisk matlagning. Han kommer att hålla tre kurser i restaurangköket på Anemi. Kursen sker i form av att Tassos lagar maten, berättar om rätterna och lämnar ut sina tips.

Den tillagade maten serveras sedan, som en tre rätters lunch för deltagarna i kursen och deras eventuella gäster, med start efter respektive dags avslutad kurs.

Tre måndagar har vi bokat: den 24 mars, 31 mars och 7 april 2014. Tid 12.00-14.00.

Deltagarna behöver inte anmäla sig till alla tre dagarna, utan kan själv välja lämpliga dagar. Kursen kommer att hållas när minst 12 personer anmält sig (max 20/ tillfälle). Ni kan även bjuda med gäster, att äta lunchen när själva kursen är slut, dvs klockan 14.00. Kostnad för matlagningskursen är 25 € inklusive lunch och för gäst 15 €, dryck tillkommer.Betalning sker före kursstart till vår aktivitetsansvarige som kommer att finnas på plats.

Anmälan till Hemsidan svipafos.com ange i ämne "Matkurs och datum" eller till vår e-mail svipafos@gmail.com.

Välkomna(Lämna tom)

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery