Fadderverksamhet

mini-pafos3x.jpg  

Vi har en fadderverksamhet i de olika områdena av Pafosregionen. Syftet är framförallt att nytillkomna skall ha en fadder i sitt område som kan hjälpa till med introduktion och praktiska frågor, men att man också kan bygga upp ett lokalt nätverk för samkväm och stöd om något händer. 

Frivilliga faddervärdar kan anmäla sig på nedanstående formulär, Ämne faddervärd eller via mail [javascript protected email address].

Du som önskar kontakt med en faddervärld kontakta oss också på nedanstående formulär, Ämne önskar fadder och i Meddelande vad du har för hjälpbehov. Vi förmedlar sedan en kontakt med lämplig fadder.(Lämna tom)

Vi finns på facebook

Skandinaviska kyrkan i Ayia Napas hemsida

 

 

Vädret Pafos

site search by freefind advanced

Välkommen till föreningen SviPs hemsida 

Obs! för att anpassa Hemsidans bild till din skärm, tryck Ctr +/-

Bilder i reportage etc kan förstoras genom att klicka på bilden

Bilagda dokuments öppnande i olika sidor, hanteras genom att klicka på aktuell fil och sedan välja läsa on-line eller spara, för att sedan öppna.

Under rubriken Hem finner du mer om föreningen bl a dess syfte och målsättning. 

Annonsörer

Cyprus Living and West Coast Property Sales and Rentals är auktoriserade fastighetsmäklare på Cypern med inriktning på den skandinaviska marknaden. Vi marknadsför, hyr ut och säljer bostäder på Cypern. Vi har specialiserat oss på begagnade fastigheter som har lagfart, Title Deeds, viktigt här på Cypern. Du kan tryggt köpa från oss. Vi sätter kunden i centrum och ger exempelvis alltid våra kunder fullt stöd och support under hela inflyttningsfasen. Besök gärna vår hemsida för kontakt och vidare information om vårt utbud mm.

PEACEFUL TOUCH

Erbjuder Svip medlemmar även under år 2020 20% rabatt på sina behandlingar.

 

Tsangarides Winery